۱۲. دکمههای انتشار مطالب را به سایتتان اضافه کنید
هرچه اشتراکگذاری اطلاعات و بازنشر آنها برای افراد سادهتر باشد، احتمال اینکه اقدام به این کار کنند، بیشتر میشود. پس در کنار مطالبی که در سایتتان ارائه میدهید، امکاناتی برای بهاشتراکگذاری مطالب از طریق ایمیل، تلگرام، فیسبوک و غیره اضافه کنید.
۱۳. در کنفرانسها و همایشها سخنرانی کنید
سخنرانیتان باید سرشار از مطالب سودمند باشد. با ارائهی اطلاعات مفید و راهگشا و ارائهی راهحل برای مشکلات رایج، بهعنوان فردی خبره که حلال مشکلات است شناخته خواهید شد.
۱۴. بازخوردهای مثبتی را که از دیگران میگیرید، به گوش همه برسانید
تعریف دیگران و سخن مثبت آنها مدرکی است که خوبیهایی شما را به دیگران اثبات میکند. هر وقت کسی از شما و کسبوکارتان تعریف کرد (با اجازهی خودش) گفتهی او را به گوش سایر مشتریانتان برسانید.
۱۵. از هر راهی که میتوانید برای تبلیغات استفاده کنید
اگر نام شما و کسبوکارتان در رومهای ذکر شد، کاری کنید مشتریان از آن آگاه شوند. به چنین مواردی در سایت، ایمیل و در گاهتان اشاره کنید. اینکه مشتریان بدانند که شما موضوع صحبت دیگران هستید، باعث افزایش اهمیت شما و انگیزهی مشتریان برای توصیهی شما به دیگران میشود.
بازاریابی دهان به دهان
۱۶. در فعالیتهای اجتماعی شرکت کنید
چه حمایت از یک تیم فوتبال محلی باشد، چه کمک به خیریهها یا برگزاری جشنها و همایشها، شرکت در فعالیتهای اجتماعی باعث میشود نام شما و کسبوکارتان در یادها بماند.
۱۷. یافتن نام و نشانیتان باید راحت باشد
با حروف درشت و خوانا نام و نشانیتان را روی ماشینهای شرکت بنویسید. همیشه به مشتری چندین کارت بدهید تا اگر دوست یا آشنایی در مورد شما پرسید، بهراحتی کارت کسبوکارتان را به او بدهند. شمارهی تلفنتان را در همهی صفحات سایتتان در دسترس قرار دهید.
۱۸. روابط و مهارتهای شبکهسازی خود را تقویت کنید
به اجتماعات صنعتی و کاری محلی که مشتریانتان را جذب میکنند، بپیوندید و در این گروهها فعالیت داشته باشید. با کمک به دیگر اعضا برای رسیدن به موفقیت احترام و تضمین مراجعهی آنها را جلب کنید.
حتما بخوانید: ۷ استراتژی موثر برای موفقیت در زمینه شبکه ای
شبکهسازی در بازاریابی دهان به دهان
۱۹. کسبوکارهای غیررقیب را به مشتریان توصیه کنید
وقتی کسبوکار دیگری (که رقیبتان نیست!) را به مشتریان توصیه میکنید، احتمال اینکه آن کسبوکار هم شما را به مشتریانش توصیه کند افزایش مییابد.
۲۰. از افرادی که به کسبوکارتان رونق میدهند، قدردانی کنید
چگونگی قدردانی از این افراد بستگی به ماهیت کسبوکارتان دارد. یک یادداشت تشکر، کوپن تخفیف، پاداش نقدی یا هر روش مؤثر و قابلِ قبول دیگری که مناسب زمینهی فعالیت شما باشد، میتواند بهعنوان قدردانی بهکار رود. با این کار نشان میدهید که متوجه تلاش و توجه آنها به کسبوکارتان هستید که باعث میشود برای توصیهکردن شما به دیگران انگیزهی بیشتری داشته باشند.
منبع:
شبکه سازی دیگران ,کسبوکارتان ,مشتریان ,دهان ,میشود ,شرکت ,مشتریان توصیه ,شبکه سازی ,باعث میشود ,فعالیتهای اجتماعی ,احتمال اینکه منبع
درباره این سایت